Supply Chain Awards

Ιουν 2018
Νέα

Με δύο ανώτατες διακρίσεις βραβεύτηκε η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΑΕ στα Transport & Logistics Awards 2018, που είχαν στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

  1. με Χρυσό βραβείο για το δίκτυο διανομής και τις υπηρεσίες Μεταφοράς και διανομής στην ενότητα «Καινοτομία στη μεταφορά –διανομή».
  2. με Χρυσό βραβείο για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο των Ταχυκίνητων Καταναλωτικών Προϊόντων (FMCG), στην ενότητα «3PL στα FMCG».

Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ επιλέχθηκε με τις υψηλότερες διακρίσεις στους παραπάνω τομείς από την Κριτική Επιτροπή, που αποτελούσαν 44 καθηγητές πανεπιστημίων και στελέχη του χώρου των Logistics για τα σημαντικά αποτελέσματα που πετυχαίνει, μέσω καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών και μέσω αύξησης της παραγωγικότητας, της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της μείωσης του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων χρηστών / πελατών της.

Όσο μεγάλο ή μικρό, σύνθετο ή απλό και αν είναι το έργο σας, n DIAKINISIS σας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητάτε.

Επικοινωνια