Εγκαταστάσεις / Δίκτυο

Διαθέτουμε περισσότερα από 160.000 τ.μ. στεγασμένου αποθηκευτικού χώρου για κάθε θερμοκρασιακή ζώνη σε 15 σημεία στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα., 240.000 τ.μ. εξωτερικού φυλασσόμενου χώρου καθώς και 11.000 τμ γραφείων.

Διαθέτουμε αποθήκες τελωνειακού χαρακτήρα και αποθήκη φαρμάκου με τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.

Κάθε αποθήκη είναι εξοπλισμένη με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα συστήματα ασφάλειας εγκαταστάσεων & προσωπικού, για την εκτέλεση του καθημερινού έργου.

Διαχειριζόμαστε πάνω από 140.000 διαφορετικά προϊόντα κάθε μέρα με επαγγελματισμό, ταχύτητα και ασφάλεια.

Δίκτυο

Εκτός των 15 εγκαταστάσεων στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, χρησιμοποιούμε 15 ακόμα σταθμούς μεταφόρτωσης στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πραγματοποιούμε καθημερινά πάνω από 300 δρομολόγια, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών με σύγχρονα οχήματα EURO-5 τα οποία ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο για την τήρηση του δρομολογίου και τις συνθήκες διαδρομής αν αυτό απαιτείται από το έργο.

Η διαδικασία δρομολόγησης & φόρτωσης γίνεται με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία τα οποία μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε και να διαχειριζόμαστε με ασφάλεια το έργο της παράδοσης των προϊόντων των πελατών μας        σε 35.000 διαφορετικά σημεία Β2Β και σε άλλα 100.000 B2C σε όλη την Ελλάδα.
εγκαταστασεις diakinisis

Είμαστε η #1 επιλογή στην Ανασυσκευασία!

Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα των υπηρεσιών Ανασυσκευασίας.

Με ρυθμούς πάνω από 40 εκατ. παραγόμενων μονάδων ετησίως, αποτελούμε την #1 επιλογή και στην Ανασυσκευασία διαθέτοντας σύγχρονες γραμμές παραγωγής, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και βραβευμένη τεχνογνωσία.