Με ένα δίκτυο 300 οχημάτων και 15 σταθμών μεταφόρτωσης, παραδίδουμε έγκαιρα και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος τα προϊόντα των πελατών μας.

Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία τα οποία μας επιτρέπουν να βελτιστοποιούμε την δρομολόγηση και να διαχειριζόμαστε με ασφάλεια το κρίσιμο έργο της παράδοσης των προϊόντων των πελατών μας σε 35.000 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα είτε αφορά τρόφιμα, φάρμακα είτε παραδόσεις στο σπίτι e:commerce.
διανομή
διανομή logistics Ελλαδα

Η Diakinisis σε αριθμούς

.000.000
Κιβωτια / Ετος

.300.000
Παραδοσεις / Ετος

.000
Δρομολογια / Ετος

.000
Σημεια παραδοσης Β2Β
σε ολη Την Ελλαδα

.000
Σημεια παραδοσης Β2C
σε ολη Την Ελλαδα
διανομή εμπορευμάτων
διανομή εμπορευμάτων
Ψάχνετε για μια αξιόπιστη συνεργασία Logistics;
Μέσω εξελιγμένων εφαρμογών τηλεματικής παρακολουθούνται και ελέγχονται τα οχήματα διανομής ως προς την ακρίβεια του δρομολογίου, την τήρηση των θερμοκρασιακών προδιαγραφών, ή τις μη προγραμματισμένες στάσεις.

Παρέχουμε δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της στάσης (proof of visit) ή/και της παράδοσης (proof of delivery), δυνατότητα συλλογής και απόδοσης αντικαταβολών σε προκαθορισμένο πρόγραμμα καθώς και λήψης επιστροφών υλικών συσκευασίας.

Όσο μεγάλο ή μικρό, σύνθετο ή απλό και αν είναι το έργο σας, n DIAKINISIS σας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητάτε.

Επικοινωνια